Overslaan en naar de inhoud gaan

Montfortenaar 'helemaal klaar' met Bachelorette Gaby Blaaser

Geplaatst opdonderdag 30 juli 2020 - 17:16

Joey Vanherle uit Montfort is 'helemaal klaar' met Gaby Blaaser. Hij twijfelt aan de oprechtheid van Blaaser en vraagt zich af of het niet allemaal een spel is geweest.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Hoewel de twee na het programma wel nog toenadering zochten, bleken corona en de afstand tussen Amsterdam en Montfort een relatie in de weg te staan, zo was woensdag te zien in de Videoland-serie. Daarnaast gooide Blaaser tijdens de terugblik op het programma nog wat olie op het vuur.

Lees ook: Bachelorette Gaby Blaaser in armen Montfortse Joey

'Voor de bus gegooid'
Blaaser liet het uiteindelijk afweten, onder meer omdat de Limburgse spierbundel nog contact zou hebben met een andere vrouw bij terugkomst in Nederland. In de laatste aflevering vertelde ze dat haar dat niet beviel. "Ik werd behoorlijk voor de bus gegooid", zegt Vanherle daarover tegen RTL Boulevard. "Ik had vriendschappelijk contact met andere vrouwen. Als ze daar problemen mee had gehad, had ze me als volwassen vrouw van 34 er gewoon op kunnen aanspreken. Het leek erop dat ze een reden zocht om me aan de kant te schuiven."

Lees ook: Laat Bachelorette Gaby Blaaser haar Limburgse vlam lopen?

'Hoef haar niet te spreken'
Door wat er gebeurd is, twijfelt Vanherle aan de oprechtheid van Blaaser. Hij vraagt zich af of het niet allemaal een spel is geweest. "Ik vraag me af of ze wel op zoek was naar ware liefde. Hoe ze me behandeld heeft, is respectloos. Ik ben klaar met haar en hoef haar niet meer te spreken."

Ondanks de afloop van het programma heeft de Limburger een mooie tijd gehad tijdens de opnames in Zuid-Afrika. "Ik kijk er met plezier op terug."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen