Overslaan en naar de inhoud gaan

Monteurs van WML onwel tijdens werk in pompstation

Geplaatst opdinsdag 18 augustus 2020 - 15:26

Twee monteurs van de Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) zijn dinsdagmiddag onwel geworden toen ze aan het werk waren in een pompstation in Schinveld.

Ambulance en brandweer zijn ter plaatse. De onwel geworden monteurs hebben zuurstof toegediend gekregen en zijn in veiligheid gebracht.

'Rotte eierlucht'
De brandweer kon nog niet zeggen waardoor de monteurs onwel zijn geworden. Er zou sprake zijn geweest van 'een lucht van rotte eieren', mogelijk in combinatie met de hoge temperatuur en luchtvochtigheid.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen