Subaru-monteur vierde van de wereld tijdens WK

Automonteur Danny Teheux uit Sint Geertruid behoort tot de top van de Subaru-monteurs van de wereld.

Limburgse Subaru-monteur in de race voor wereldtitel

Hij kan eigenlijk niet gemist worden bij zijn werkgever in Ransdaal, maar automonteur Danny Teheux stapt zaterdag toch echt in het vliegtuig naar Tokyo.

Limburger kroont zich tot beste Subaru-monteur van Europa

Normaal gesproken staan de beste autocoureurs op het podium, maar Danny Teheux uit Ransdaal bewees dat het ook anders kan. Hij ging in Brussel aan de haal met de eretitel beste Subaru-monteur van Europa.

Is Valerio de beste automonteur van Nederland?

Automonteur Valerio di Buduo uit Roermond is de beste monteur van Limburg.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!