Ruzie tussen school en gemeente Venray

De Montessorischool en het gemeentebestuur in Venray hebben ruzie met elkaar.

Venlo komt met mediator voor conflict Montessorischool

De gemeente Venlo stelt twee onafhankelijke mediators aan die de strijdende partijen binnen de Venlose Montessorischool om tafel moeten brengen.

Tweede Montessorischool in Venlo

Venlo telt vanaf volgend schooljaar twee Montessorischolen. Op verzoek van ontevreden ouders van de huidige Montessorischool gaat de scholenstichting Fortior soortgelijk onderwijs aanbieden.

Medezeggenschapsraad Montessorischool Venlo ook weg

De medezeggenschapsraad (mr) van de Venlose Montessorischool is opgestapt.

Klas lokaal school
Ouders Montessori Venlo zoeken nieuwe school

Ouders van leerlingen die nu nog op de Venlose Montessorischool zitten, praten met scholengemeenschap Fortior over de mogelijkheden voor een nieuwe Montessorischool.

Film van Montessorischool Roermond wint publieksprijs

De film Boom Shiki Bow Wow van de Montessorischool in Roermond heeft de publieksprijs gewonnen op het UNICEF Kinderrechten Filmfestival in Theater Diligentia in Den Haag.

SP wil opheldering over situatie op Montessorischool Venlo

De SP in de Tweede Kamer trekt bij de minister aan de bel over de situatie op de Venlose Montessorischool.

Onderzoek naar situatie op Venlose Montessorischool

De onderwijsinspectie gaat onderzoek verrichten naar de interne situatie op de Venlose Montessorischool, zo laat een woordvoerder van de inspectie aan Dagblad de Limburger weten.

Venlose Montessorischool breekt met bestuur

De medezeggenschapsraad van de Venlose Montessorischool heeft het vertrouwen opgezegd in schoolbestuur Mozon. Ook is er een klacht bij de onderwijsinspectie ingediend over de werkwijze van het bestuur.

Ouders op de bres voor ontslagen schooldirectrice in Venlo

De medezeggenschapsraad (mr) van de Venlose Montessorischool stelt een onderzoek in naar het op non-actief zetten van directrice Liny Demandt.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!