Overslaan en naar de inhoud gaan

Mongoolse vrouwen op dievenpad in Maastricht

Geplaatst opvrijdag 2 september 2016 - 13:54

Twee vrouwen uit het verre Mongolië zijn donderdagmiddag in Maastricht opgepakt voor winkeldiefstal.

In een zaak aan de Voltastraat probeerden de vrouwen voor ruim 200 euro aan cosmetica zonder te betalen mee te nemen. Een winkelmedewerkster vond dat de twee zich verdacht gedroegen en waarschuwde de politie.

Vreemdelingen
De vrouwen zijn 32 en 54 jaar oud. Eén is ongewenst vreemdeling in Nederland, de ander woont met een vluchtelingenstatus in Duitsland. Ze worden allebei voorgeleid bij de rechter-commmissaris, daarna gaan ze in vreemdelingenbewaring.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Kijkdagen in beslag genomen spullen bij politie Maastricht
Tasjesdief verwondt vrouw in Maastricht
App leidt politie naar straatrover in Maastricht
Zakkenroller in Maastricht opgepakt
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen