Overslaan en naar de inhoud gaan

Mondo Verde gaat wildwaterbaan bouwen

Geplaatst opwoensdag 14 september 2016 - 20:35

Mondo Verde in Landgraaf gaat een wildwaterbaan bouwen in het attractiepark. Na drie jaar heeft park eindelijk een vergunning gekregen.

De wildwaterbaan werd drie jaar geleden gekocht van het Sprookjesbos in Valkenburg, maar omdat het attractiepark geen vergunning kreeg heeft de wildwaterbaan jarenlang opgeborgen gelegen. Dat schrijft Mondo Verde woensdag op Facebook.

Reparatie
Omdat de oude waterbaan in slechte staat is, worden de onderdelen eerst in ere hersteld. "Afgelopen week zijn onze mannen begonnen met het wegbrengen van alle onderdelen om te laten repareren, te zandstralen en te spuiten", schrijft het park.

Graafwerkzaamheden
Eind oktober beginnen de graafwerkzaamheden. Mondo Verde streeft ernaar om de nieuwe attractie april volgend jaar te openen voor parkbezoekers.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Mondo Verde blijft bij verplicht buffet ondanks boze reacties
Mondkapjes Mondo Verde - 23 jul 2020
Extra maatregelen: Mondo Verde deelt mondkapjes uit
Limburgse attractieparken kiezen niet voor rookverbod
Verontwaardiging om verplicht snacken Mondo Verde
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen