Overslaan en naar de inhoud gaan

Mondo Verde gaat wildwaterbaan bouwen

Geplaatst opwoensdag 14 september 2016 - 20:35

Mondo Verde in Landgraaf gaat een wildwaterbaan bouwen in het attractiepark. Na drie jaar heeft park eindelijk een vergunning gekregen.

De wildwaterbaan werd drie jaar geleden gekocht van het Sprookjesbos in Valkenburg, maar omdat het attractiepark geen vergunning kreeg heeft de wildwaterbaan jarenlang opgeborgen gelegen. Dat schrijft Mondo Verde woensdag op Facebook.

Reparatie
Omdat de oude waterbaan in slechte staat is, worden de onderdelen eerst in ere hersteld. "Afgelopen week zijn onze mannen begonnen met het wegbrengen van alle onderdelen om te laten repareren, te zandstralen en te spuiten", schrijft het park.

Graafwerkzaamheden
Eind oktober beginnen de graafwerkzaamheden. Mondo Verde streeft ernaar om de nieuwe attractie april volgend jaar te openen voor parkbezoekers.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Mondo Verde blijft bij verplicht buffet ondanks boze reacties
Mondkapjes Mondo Verde - 23 jul 2020
Extra maatregelen: Mondo Verde deelt mondkapjes uit
Limburgse attractieparken kiezen niet voor rookverbod
Verontwaardiging om verplicht snacken Mondo Verde
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen