Mondkapjes per 1 oktober 2020 verplicht bij Bijenkorf Maastricht, nr 1 (01 okt 2020)

Mondkapje verplicht in Bijenkorf Maastricht

Wie een bezoekje wil brengen aan het Maastrichtse filiaal van de Bijenkorf moet vanaf donderdag verplicht een mondkapje dragen.

mond neus masker mondmasker FFP2 (stock)
DSM en VDL slaan handen ineen voor productie mondmaskers

DSM en VDL gaan samen kwalitatief hoogwaardige medische mondmaskers maken. Ook gaan beide bedrijven als eerste in Nederland filtermateriaal voor mondmaskers produceren.

Limburgse mondkapjes voor Afrika
Limburgse mondkapjes voor kindertehuis in Afrika

Het missiebureau van het Bisdom Roermond vraagt hulp om zoveel mogelijk mondkapjes te maken. In eerste instantie zijn de kapjes bedoeld voor een kindertehuis in Oeganda.

ANP-405058148
Coronavirus: mondmaskers in Limburg niet aan te slepen

In Limburg is een grote vraag naar mondmaskers, zo merken verschillende apotheken onder meer in Maastricht. De run heeft te maken met het coronavirus in China.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten