Overslaan en naar de inhoud gaan

Mondkapjes niet meer verplicht in VieCuri

Geplaatst opwoensdag 23 juni 2021 - 16:03

De versoepelingen van de coronamaatregelen zorgen voor aanpassingen in het bezoekersbeleid bij VieCuri.

Vanaf maandag 28 juni mogen er in de ziekenhuizen van VieCuri in Venlo en Venray per patiƫnt weer meerdere bezoekers per dag op bezoek komen, mits ze elkaar afwisselen. Ook mondkapjes zijn niet meer overal in het ziekenhuis verplicht.

Niet tegelijk
De bezoekers mogen niet tegelijk op een patiƫntenkamer zijn omdat de kamers niet groot genoeg zijn om anderhalve meter afstand te kunnen houden. Het afwisselen dient het liefst buiten plaats te vinden of in de bezoekershal.

Mondkapje
Vanaf komende zaterdag is het niet meer verplicht om in VieCuri een mondkapje te dragen. Alleen in situaties waar de anderhalve meter afstand niet kan worden gewaarborgd, geldt de mondkapjesplicht. Medewerkers van VieCuri dragen bij zorgcontacten binnen de anderhalve meter een mondneusmasker.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen