Overslaan en naar de inhoud gaan

Molenaar: 'We hebben niet adequaat verdedigd'

Geplaatst opzondag 18 februari 2018 - 16:16

Roda-trainer Robert Molenaar vindt dat zijn ploeg zondagmiddag tegen FC Utrecht niet adequaat genoeg heeft verdedigd.

"Er was dan ook veel te weinig druk op de bal", zegt Molenaar voor de camera van L1.

Tactiek
Zijn ploeg ging zondagmiddag in eigen huis met 1-4 onderuit tegen FC Utrecht. Molenaar begon de wedstrijd met een verdedigende tactiek. "De tactiek pakte niet goed uit. Het was de bedoeling om geen tegendoelpunten te krijgen en dat is niet gelukt."

Lees ook: Roda met ruime cijfers onderuit tegen FC Utrecht

Kwalijke manier
‚Äč
Roda-trainer Robert Molenaar had forse kritiek op Simon Gustafson. "Ik vind dat hij onvoldoende zijn rug recht houdt", zei de trainer. "Ik zag bij Simon wel iets van 'we geven het op'. Dat vind ik een kwalijke manier van je werk doen", zo zegt de Roda-trainer over de Feyenoord-huurling. "Daarbij vind ik dat je verplicht bent naar je supporters om dat te doen wat je eigenlijk moet doen."

Verschrikkele middag
Roda-goalie Hidde Jurjus spreekt van een 'verschrikkelijke middag'. Een dergelijke wedstrijd heeft hij alleen thuis tegen Willem II meegemaakt, zo zei hij. "Hoe het komt, weet ik ook niet", zegt de keeper.

Eretreffer
Jorn Vancamp maakte de eretreffer voor de Kerkradenaren. De Belg baalt als een stekker van het resultaat. "Thuis spelen tegen Utrecht. Dan wil je punten pakken", aldus de Belg. "Vooral omdat de concurrentie wel punten heeft gepakt, is dit hard balen."

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen