Overslaan en naar de inhoud gaan

Molenaar tevreden: 'Nu voldoende scorend vermogen'

Geplaatst opzaterdag 20 januari 2018 - 10:03

Roda JC-trainer Robert Molenaar is tevreden over de nieuwe wapens binnen zijn ploeg; aanvallers Maecky Ngombo en Donis Avdijaj kwamen deze winter naar Kerkrade.

De twee moeten Roda JC helpen aan doelpunten, omdat het daar in de eerste seizoenshelft sterk aan ontbrak.

Lees ook: Avdijaj: 'Op het veld ben ik als een tijger'

Brutale speler
Molenaar heeft vertrouwen in het duo. "Maecky heeft in het verleden bewezen dat hij het niveau aankan en ik hoop dat we ook nu weer veel plezier aan hem gaan beleven. Donis is naar eigen zeggen een winnaar en liet weten dat hij niet naar Roda JC is gekomen om vrienden te maken. Kortom: een brutale speler met flair die we op dit moment heel goed kunnen gebruiken", zegt de trainer op de website van de club.

Scorend vermogen
Roda JC is met slechts zeventien doelpunten bijna de minst scorende ploeg in de eredivisie. Alleen Sparta Rotterdam (dertien treffers) scoorde minder. Molenaar gelooft in een ommekeer, onder meer dankzij de twee aanwinsten. "Met hen, Dani Schahin en Simon Gustafson moeten we nu voldoende scorend vermogen in huis hebben."

Buslading versterkingen
Vorig seizoen vloog de club tijdens de winterstop negen versterkingen in. Dat zal dit keer anders zijn, verzekert de trainer. "Het is het beter om de groep vrijwel intact te houden en de schouders eronder te zetten dan spelers te halen die geen meerwaarde hebben."

Roda JC speelt zaterdagavond om 18:30 uur de belangrijke thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen