Overslaan en naar de inhoud gaan

Molenaar haalt gram: 'Roda na vertrek alleen maar slechter'

Geplaatst opdinsdag 6 augustus 2019 - 16:03

De in maart bij Roda weggestuurde Robert Molenaar haalt een zekere voldoening uit de slechte resultaten die de club na zijn vertrek neerzette. "Dat steunt je, want blijkbaar heb je hier en daar op goede knoppen gedrukt."

Dat zegt de trainer tegen FOX Sports. Aanstaande vrijdag keert Molenaar terug in Kerkrade voor wat nu al een pikant affiche is: de seizoensopener met zijn nieuwe club Almere City tegen, uitgerekend, Roda JC.

Raar
Voor Molenaar is het geen duel als alle anderen. Hij zou graag direct een tik uitdelen aan zijn oud-werkgever. "Het zou raar zijn als je dat als 'een van de wedstrijden' aanmerkt, want je komt er net van weg. Die willen we wel graag winnen. Voor mij zou het prettig zijn als ik daar met drie punten wegkom", aldus de oefenmeester, die sinds deze zomer aan het roer staat in de Flevopolder.

Lees ook: Voormalig Roda-coach Molenaar wordt trainer bij Almere City

Alleen maar slechter
Nadat Molenaar door de Roda-clubleiding op straat was gezet, belandde de club onder leiding van interim-trainer Eric van der Luer in een vrije val. Roda miste daardoor de play-offs, terwijl de ploeg bij het vertrek van Molenaar nog op een solide zevende plaats stond. "Het steunt me wel dat de ploegen waar ik weggestuurd ben, het daar niet hel veel beter gaat", bekent Molenaar. "Of eigenlijk alleen maar slechter."

Angstgegner
Almere City is een angstgegner voor Roda. Toen Molenaar nog trainer was van de Koempelclub, knikkerde Almere de Kerkradenaren in de play-offs uit de Eredivisie. Eenmaal aanbeland in de Keuken Kampioen Divisie werd het onderling duel in het Parkstad Limburg Stadion afgelopen seizoen eveneens een prooi voor Almere City.

De wedstrijd tussen Roda JC en Almere City begint aanstaande vrijdag om 20:00 uur en is rechtstreeks te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen