Overslaan en naar de inhoud gaan

Molenaar haalt gram: 'Roda na vertrek alleen maar slechter'

Geplaatst opdinsdag 6 augustus 2019 - 16:03

De in maart bij Roda weggestuurde Robert Molenaar haalt een zekere voldoening uit de slechte resultaten die de club na zijn vertrek neerzette. "Dat steunt je, want blijkbaar heb je hier en daar op goede knoppen gedrukt."

Dat zegt de trainer tegen FOX Sports. Aanstaande vrijdag keert Molenaar terug in Kerkrade voor wat nu al een pikant affiche is: de seizoensopener met zijn nieuwe club Almere City tegen, uitgerekend, Roda JC.

Raar
Voor Molenaar is het geen duel als alle anderen. Hij zou graag direct een tik uitdelen aan zijn oud-werkgever. "Het zou raar zijn als je dat als 'een van de wedstrijden' aanmerkt, want je komt er net van weg. Die willen we wel graag winnen. Voor mij zou het prettig zijn als ik daar met drie punten wegkom", aldus de oefenmeester, die sinds deze zomer aan het roer staat in de Flevopolder.

Lees ook: Voormalig Roda-coach Molenaar wordt trainer bij Almere City

Alleen maar slechter
Nadat Molenaar door de Roda-clubleiding op straat was gezet, belandde de club onder leiding van interim-trainer Eric van der Luer in een vrije val. Roda miste daardoor de play-offs, terwijl de ploeg bij het vertrek van Molenaar nog op een solide zevende plaats stond. "Het steunt me wel dat de ploegen waar ik weggestuurd ben, het daar niet hel veel beter gaat", bekent Molenaar. "Of eigenlijk alleen maar slechter."

Angstgegner
Almere City is een angstgegner voor Roda. Toen Molenaar nog trainer was van de Koempelclub, knikkerde Almere de Kerkradenaren in de play-offs uit de Eredivisie. Eenmaal aanbeland in de Keuken Kampioen Divisie werd het onderling duel in het Parkstad Limburg Stadion afgelopen seizoen eveneens een prooi voor Almere City.

De wedstrijd tussen Roda JC en Almere City begint aanstaande vrijdag om 20:00 uur en is rechtstreeks te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen