Overslaan en naar de inhoud gaan

Molenaar haalt gram: 'Roda na vertrek alleen maar slechter'

Geplaatst opdinsdag 6 augustus 2019 - 16:03

De in maart bij Roda weggestuurde Robert Molenaar haalt een zekere voldoening uit de slechte resultaten die de club na zijn vertrek neerzette. "Dat steunt je, want blijkbaar heb je hier en daar op goede knoppen gedrukt."

Dat zegt de trainer tegen FOX Sports. Aanstaande vrijdag keert Molenaar terug in Kerkrade voor wat nu al een pikant affiche is: de seizoensopener met zijn nieuwe club Almere City tegen, uitgerekend, Roda JC.

Raar
Voor Molenaar is het geen duel als alle anderen. Hij zou graag direct een tik uitdelen aan zijn oud-werkgever. "Het zou raar zijn als je dat als 'een van de wedstrijden' aanmerkt, want je komt er net van weg. Die willen we wel graag winnen. Voor mij zou het prettig zijn als ik daar met drie punten wegkom", aldus de oefenmeester, die sinds deze zomer aan het roer staat in de Flevopolder.

Lees ook: Voormalig Roda-coach Molenaar wordt trainer bij Almere City

Alleen maar slechter
Nadat Molenaar door de Roda-clubleiding op straat was gezet, belandde de club onder leiding van interim-trainer Eric van der Luer in een vrije val. Roda miste daardoor de play-offs, terwijl de ploeg bij het vertrek van Molenaar nog op een solide zevende plaats stond. "Het steunt me wel dat de ploegen waar ik weggestuurd ben, het daar niet hel veel beter gaat", bekent Molenaar. "Of eigenlijk alleen maar slechter."

Angstgegner
Almere City is een angstgegner voor Roda. Toen Molenaar nog trainer was van de Koempelclub, knikkerde Almere de Kerkradenaren in de play-offs uit de Eredivisie. Eenmaal aanbeland in de Keuken Kampioen Divisie werd het onderling duel in het Parkstad Limburg Stadion afgelopen seizoen eveneens een prooi voor Almere City.

De wedstrijd tussen Roda JC en Almere City begint aanstaande vrijdag om 20:00 uur en is rechtstreeks te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen