Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Moksi-mysterie opgelost, Sam O Neall is helft van duo

Geplaatst opdonderdag 30 juli 2015 - 13:44

De heren van Daft Punk doen er met hun helmen al jaren alles aan om hun identiteit geheim te houden, het Nederlandse dance-duo Moksi slaagde er twee maanden in.

Tijdens dancefestival Tomorrowland onthulden het tweetal hun identiteit. Daarbij ook de Venlose dj Sam O Neall, dat meldt Omroep Venlo.

Speculatie
De vraag wie er achter Moksi zit, speelt al sinds mei van dit jaar. Toen bracht het duo muziek uit via het platenlabel van Yellow Claw (van Venlonaar Jim Taihuttu) en sindsdien werd er gespeculeerd over de identiteit van de mannen achter Moski.

Tomorrowland
In België kon de onthulling afgelopen weekend niet uitblijven. Tijdens hun optreden daar presenteerden Sam O Neall en MC DMC zichzelf aan het publiek. MC DMC is overigens ook geen onbekende in het circuit. Hij tourde de afgelopen jaren met dj’s als Hardwell en de Belfeldse FeestDJRuud langs clubs en festivals.

Afterparty
Moksi is binnenkort ook in Venlo te zien. Het duo speelt tijdens de afterparty van het Zomerparkfeest in Grenswerk op vrijdag 21 augustus.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Dj uit Venlo op hetzelfde album als Justin Bieber
Grenswerk Venlo komt met nieuw festival
Poppodia vullen podium op Venloos dancefestival
Wie staat er op Pinkpop? Dit zijn de Nu of Nooit-finalisten
Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank: doneer een voedselpakket online

Een voedselpakket online doneren? Dat kan!

Je doneert dan direct aan de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’. Met het geld van de donaties worden producten ingekocht en vervolgens verdeeld over de zes Voedselbanken in Limburg (Landgraaf, Roermond, Venray, Peel & Maas, Venlo en Weert).

Doneer hier
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen