Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Mohamed Bensahir wint Neelderveldloop

Geplaatst opzaterdag 22 december 2018 - 20:55

Mohamed Bensahir heeft de Neelderveldloop op zijn naam geschreven.

De 27-jarige Marokkaan had in Maasniel voor de cross over 9700 meter 33 minuten en 11 seconden nodig en had iets meer dan een minuut voorsprong op de Duitser Christoph Verhalen. Kai Weyers van TuRa Brüggen 1923 kwam met een achterstand van bijna tweeëneenhalve minuut als derde over de finish.

De zege in de veldloop over 4700 meter ging naar Rik Heijnen. De loper van Atletiek Helden kwam na 15 minuten en 6 seconden over de streep. Guus Winkelmolen van Swift finishte op 27 seconden als tweede. Mohamed Bensahir, die de lange cross won, nam ook aan de korte cross deel en pakte de derde plaats.

De bloemen op de lange cross voor vrouwen waren voor Anna-Lina Dahlbeck. De 37-jarige atlete van TUS Xanten kwam met ruim een minuut voorsprong op Maaike Telkamp van Almere ’81 over de streep. Anne Belter uit Hoensbroek werd derde.Sophie Dielissen werd als winnares van de korte cross gehuldigd. De Tegelse atlete had 17 minuten nodig om het parcours tussen start en finish af te leggen. An Lenders van het Venloop Running Team kwam 76 tellen later over de streep. Danique Verdellen van Scopias werd derde.

De Neelderveldloop was de vijfde wedstrijd van de Limbra Cross Competitie. Demi Boerekamp uit Someren gaat op kop bij vrouwen die aan de lange cross deelnemen. Die positie neemt Johanna Josten in op de korte cross.

Bij de mannen gaat Werner Gentle van de Lopersgroep Deurne aan de leiding op de lange cross. Guy Maas van Atletiek is klassementsleider op de korte cross.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen