Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Mohamed Bensahir wint Neelderveldloop

Geplaatst opzaterdag 22 december 2018 - 20:55

Mohamed Bensahir heeft de Neelderveldloop op zijn naam geschreven.

De 27-jarige Marokkaan had in Maasniel voor de cross over 9700 meter 33 minuten en 11 seconden nodig en had iets meer dan een minuut voorsprong op de Duitser Christoph Verhalen. Kai Weyers van TuRa Brüggen 1923 kwam met een achterstand van bijna tweeëneenhalve minuut als derde over de finish.

De zege in de veldloop over 4700 meter ging naar Rik Heijnen. De loper van Atletiek Helden kwam na 15 minuten en 6 seconden over de streep. Guus Winkelmolen van Swift finishte op 27 seconden als tweede. Mohamed Bensahir, die de lange cross won, nam ook aan de korte cross deel en pakte de derde plaats.

De bloemen op de lange cross voor vrouwen waren voor Anna-Lina Dahlbeck. De 37-jarige atlete van TUS Xanten kwam met ruim een minuut voorsprong op Maaike Telkamp van Almere ’81 over de streep. Anne Belter uit Hoensbroek werd derde.Sophie Dielissen werd als winnares van de korte cross gehuldigd. De Tegelse atlete had 17 minuten nodig om het parcours tussen start en finish af te leggen. An Lenders van het Venloop Running Team kwam 76 tellen later over de streep. Danique Verdellen van Scopias werd derde.

De Neelderveldloop was de vijfde wedstrijd van de Limbra Cross Competitie. Demi Boerekamp uit Someren gaat op kop bij vrouwen die aan de lange cross deelnemen. Die positie neemt Johanna Josten in op de korte cross.

Bij de mannen gaat Werner Gentle van de Lopersgroep Deurne aan de leiding op de lange cross. Guy Maas van Atletiek is klassementsleider op de korte cross.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen