Overslaan en naar de inhoud gaan

Mohamed Bensahir wint Neelderveldloop

Geplaatst opzaterdag 22 december 2018 - 20:55

Mohamed Bensahir heeft de Neelderveldloop op zijn naam geschreven.

De 27-jarige Marokkaan had in Maasniel voor de cross over 9700 meter 33 minuten en 11 seconden nodig en had iets meer dan een minuut voorsprong op de Duitser Christoph Verhalen. Kai Weyers van TuRa Brüggen 1923 kwam met een achterstand van bijna tweeëneenhalve minuut als derde over de finish.

De zege in de veldloop over 4700 meter ging naar Rik Heijnen. De loper van Atletiek Helden kwam na 15 minuten en 6 seconden over de streep. Guus Winkelmolen van Swift finishte op 27 seconden als tweede. Mohamed Bensahir, die de lange cross won, nam ook aan de korte cross deel en pakte de derde plaats.

De bloemen op de lange cross voor vrouwen waren voor Anna-Lina Dahlbeck. De 37-jarige atlete van TUS Xanten kwam met ruim een minuut voorsprong op Maaike Telkamp van Almere ’81 over de streep. Anne Belter uit Hoensbroek werd derde.Sophie Dielissen werd als winnares van de korte cross gehuldigd. De Tegelse atlete had 17 minuten nodig om het parcours tussen start en finish af te leggen. An Lenders van het Venloop Running Team kwam 76 tellen later over de streep. Danique Verdellen van Scopias werd derde.

De Neelderveldloop was de vijfde wedstrijd van de Limbra Cross Competitie. Demi Boerekamp uit Someren gaat op kop bij vrouwen die aan de lange cross deelnemen. Die positie neemt Johanna Josten in op de korte cross.

Bij de mannen gaat Werner Gentle van de Lopersgroep Deurne aan de leiding op de lange cross. Guy Maas van Atletiek is klassementsleider op de korte cross.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen