Overslaan en naar de inhoud gaan

Mogelijk snelle oplossing voor failliet Virenze

Geplaatst opdinsdag 19 december 2017 - 7:29

Zorgaanbieder Virenze is failliet verklaard, maar mogelijk komt er nog voor het nieuwe jaar een oplossing voor de bijna vijfhonderd personeelsleden.

Op de eigen website laat de instelling weten dat er 'met meerdere partijen gesprekken zijn gevoerd over overname en voortzetting van de activiteiten van Virenze'.

Doorstart
Volgens de Raad van Bestuur, van wie het schrijven op de website afkomstig is, is een snelle oplossing mogelijk. "Er is vertrouwen dat deze gesprekken op korte termijn leiden tot een doorstart van Virenze. Dit zal er toe leiden dat het grootste deel van de werkgelegenheid veiliggesteld kan worden en dat nagenoeg alle behandeltrajecten normaal voortgezet kunnen worden." Wellicht is er deze weel al duidelijkheid.

Limburgse wortels
Hoewel Virenze door het hele land vertegenwoordigd is, liggen de wortels van de zorginstelling in Limburg. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gronsveld, terwijl er ook vestigingen liggen in Brunssum, Geleen, Heerlen Hoensbroek, Maastricht, Sittard en Vaals.

Er wordt niet gesproken over de partijen waarmee de curator en Virenze op dit moment in gesprek zijn.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen