Overslaan en naar de inhoud gaan

Mogelijk snelle oplossing voor failliet Virenze

Geplaatst opdinsdag 19 december 2017 - 7:29

Zorgaanbieder Virenze is failliet verklaard, maar mogelijk komt er nog voor het nieuwe jaar een oplossing voor de bijna vijfhonderd personeelsleden.

Op de eigen website laat de instelling weten dat er 'met meerdere partijen gesprekken zijn gevoerd over overname en voortzetting van de activiteiten van Virenze'.

Doorstart
Volgens de Raad van Bestuur, van wie het schrijven op de website afkomstig is, is een snelle oplossing mogelijk. "Er is vertrouwen dat deze gesprekken op korte termijn leiden tot een doorstart van Virenze. Dit zal er toe leiden dat het grootste deel van de werkgelegenheid veiliggesteld kan worden en dat nagenoeg alle behandeltrajecten normaal voortgezet kunnen worden." Wellicht is er deze weel al duidelijkheid.

Limburgse wortels
Hoewel Virenze door het hele land vertegenwoordigd is, liggen de wortels van de zorginstelling in Limburg. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gronsveld, terwijl er ook vestigingen liggen in Brunssum, Geleen, Heerlen Hoensbroek, Maastricht, Sittard en Vaals.

Er wordt niet gesproken over de partijen waarmee de curator en Virenze op dit moment in gesprek zijn.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen