Overslaan en naar de inhoud gaan

Mogelijk opnieuw straf voor Roda JC: club in beroep

Geplaatst opdonderdag 19 december 2019 - 20:58

Mogelijk krijgt Roda JC opnieuw een punt in mindering gebracht door de licentiecommissie van de KNVB.

Aanleiding daarvoor is het feit dat de handtekening van toenmalig directeur Hessel Meijer ontbrak op de bankgarantie die de club eind oktober indiende bij de KNVB. Roda JC gaat in beroep tegen de straf.

Bankgarantie
Die bankgarantie was noodzakelijk om te voorkomen dat de licentie van de club serieus in het geding zou komen. Een groep investeerders met als kopstukken Roland Hogenelst en Stijn Koster maakte die bankgarantie mogelijk.

Na deadline
Op het moment van indienen zat Meijer echter in Dubai, waar hij in gesprek was met Roda's aandeelhouder Aleksei Korotaev. Uiteindelijk kwam er toch nog een handtekening van Meijer, maar die kwam pas ná de deadline.

Lees ook: Roda JC is punten kwijt na afgewezen beroep

Drie punten
Roda kreeg onlangs al drie punten in mindering vanwege het overtreden van meerdere licentieregels. Dat gebeurde op het moment dat de inmiddels weer vertrokken Mauricio Garcia de la Vega aan het roer stond in Kerkrade.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen