Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Mogelijk meer aanhoudingen ondanks magere hennepvondst

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 20:19

Op de hennephaaldag heeft de politie in de Westelijke Mijnstreek woensdag in totaal twee mensen aangehouden.

Eén aanhouding werd verricht in Sanderbout, de andere in Einighausen.

Lees hier meer: Politie houdt hennephaaldag en ontdekt 144 planten

Onderzoek
In Sanderbout stuitte men op een hennepplantage met 80 planten, nadat eerder op de dag in een huis in Einighausen 144 planten in beslag werden genomen. Beide zaken worden nog onderzocht. Het is goed mogelijk dat als gevolg daarvan nog meer aanhoudingen worden verricht.

Adressen
​Tijdens zo'n hennephaaldag gaat de politie een aantal adressen langs waar mogelijk hennepplantages zijn. "Wij verzamelen deze meldingen en gaan op de haaldag met een aantal agenten deze adressen langs", aldus een politiewoordvoerder.

Positief
Op andere plekken in Sittard-Geleen en omgeving waar de politie op bezoek ging, werden geen plantages aangetroffen. De politie ziet dat als een positief signaal.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen