Overslaan en naar de inhoud gaan

Mogelijk files door begin van herfstvakantie

Geplaatst opvrijdag 22 oktober 2021 - 6:57

Het begin van de herfstvakantie in Limburg kan vrijdagmiddag leiden tot files.

Dat verwacht de ANWB.

Eind oktober
De herfstvakantie duurt tot en met 31 oktober. De vakantie geldt voor Limburg, Zeeland, het grootste deel van Noord-Brabant en 22 gemeenten in Gelderland, waaronder Arnhem en Nijmegen.

Bekijk hier de actuele verkeersinformatie op de Limburgse wegen.

Reizigers
Schiphol krijgt in deze twee weken 2 miljoen reizigers te verwerken, drie keer zoveel als in dezelfde periode vorig jaar. Toen kon er maar mondjesmaat worden gevlogen door de coronamaatregelen. Het jaar ervoor telde Schiphol 3 miljoen reizigers in dezelfde periode. Bij het Duitse vliegveld Weeze, net over de grens bij Venray, en Eindhoven Airport kan het ook mogelijk druk worden.

Deze herfstvakantie vliegen vakantiegangers volgens Schiphol het meest naar Istanbul, Londen en Barcelona. Het leidt op piekmomenten tot lange rijen in de vertrekhallen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen