Overslaan en naar de inhoud gaan

Mogelijk dit jaar Formule 1-race in Qatar

Geplaatst opdinsdag 24 augustus 2021 - 11:00

In Qatar wordt dit jaar mogelijk een race in de Formule 1 gehouden. Ingewijden melden aan vakbladen dat het land de vervanger wordt van Australië, waar de wedstrijd vanwege het coronavirus niet door kan gaan.

De race is in dat geval op het Losail International Circuit, iets ten noorden van de stad Doha.

Aangepaste kalender
De organisatie in de Formule 1 komt vermoedelijk het komend weekeinde met een aangepaste kalender, noodzakelijk vanwege meerdere afzeggingen als gevolg van de coronapandemie. Ook in onder meer Japan en Canada vindt de geplande wedstrijd niet plaats, het is twijfelachtig of kan worden gereden in Brazilië en Mexico.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen