Overslaan en naar de inhoud gaan

Mogelijk deze week toch natuurijsmarathon in Venlo

Geplaatst opmaandag 23 januari 2017 - 8:25

Als de vorst aanhoudt, wordt er donderdagmorgen een Gewestelijk Kampioenschap Marathon Natuurijs verreden op het Zwart Water bij Venlo.

De Recreatieve Schaatsvereniging Noord Limburg wil samen met de Gewestelijk Marathoncommissie van de KNSB-Zuid de marathon organiseren.

Unieke belevenis
RSNL houdt al dagen het water in het natuurgebied Zwart Water tussen Venlo en Velden in de gaten. "Het zou een unieke belevenis zijn als wij dit konden organiseren", zeggen de organisatoren. "Uiteraard zijn wij afhankelijk van de temperatuur en de vorst in de nacht. Het ijs moet nog wat aangroeien. Als het betrouwbaar genoeg is, nemen we uiterlijk dinsdag de beslissing."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Het is zover: er mag geschaatst worden in Limburg
schaatsen natuurijs (19 nov 2020)
Natuurijs wordt dikker: tips om veilig te schaatsen
Schaatsenslijper Jan Verbunt uit Velden maakt ijzers messcherp voor schaatsvereniging (08-02-2021)
Alleen met messcherpe ijzers het natuurijs op
IJsmeester De Banen: 'Het moet harder gaan vriezen'
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen