Overslaan en naar de inhoud gaan

Mogelijk deze week toch natuurijsmarathon in Venlo

Geplaatst opmaandag 23 januari 2017 - 8:25

Als de vorst aanhoudt, wordt er donderdagmorgen een Gewestelijk Kampioenschap Marathon Natuurijs verreden op het Zwart Water bij Venlo.

De Recreatieve Schaatsvereniging Noord Limburg wil samen met de Gewestelijk Marathoncommissie van de KNSB-Zuid de marathon organiseren.

Unieke belevenis
RSNL houdt al dagen het water in het natuurgebied Zwart Water tussen Venlo en Velden in de gaten. "Het zou een unieke belevenis zijn als wij dit konden organiseren", zeggen de organisatoren. "Uiteraard zijn wij afhankelijk van de temperatuur en de vorst in de nacht. Het ijs moet nog wat aangroeien. Als het betrouwbaar genoeg is, nemen we uiterlijk dinsdag de beslissing."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Het is zover: er mag geschaatst worden in Limburg
IJsmeester De Banen: 'Het moet harder gaan vriezen'
IJsbanen Venlo en Horst kijken terug op goed seizoen
Brandweerlieden oefenen reddingspoging op het ijs
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen