Overslaan en naar de inhoud gaan

Moeder vermiste Flynn: 'Ik ben vreselijk ongerust'

Geplaatst opvrijdag 3 januari 2020 - 21:12

De moeder van de vermiste Flynn Posthumus uit Heerlen maakt zich ernstig zorgen over haar zoon. "Flynn, als je dit hoort. Neem zo snel mogelijk contact op. Ik ben vreselijk ongerust."

Moeder Gisela Basten doet de emotionele oproep in een radioprogramma van Omroep Brabant.

Geen spoor
Haar zoon, de 24-jarige Flynn, vierde de jaarwisseling in Helmond. Hij was daar met een vriend. Op 1 januari verliet hij rond 4:00 uur een café in de Helmondse binnenstad. De Heerlenaar zou naar het huis van zijn vriend gaan. "Ik vroeg hem nog of hij mijn huis wist te vinden. Hij zei van ja, en er was ook iemand thuis die hem kon binnenlaten", vertelt vriend Kevin van Veggel aan de regionale omroep. Toch had hij er geen goed gevoel bij en vertrok hij tien minuten later na Flynn. Toen was er al geen spoor meer van hem te vinden. "Onderweg zag ik hem niet en hij is ook nooit bij de woning aangekomen."

Lees ook: Heerlenaar Flynn vermist sinds nieuwjaarsnacht

Flyeractie
Spullen van Flynn zijn vrijdagavond naar iemand met speurhonden gebracht, zodat die op basis van zijn geur kunnen zoeken. Vrienden hadden al een flyeractie op touw gezet om nog meer mensen in Helmond te bereiken. Zijn wanhopige moeder doet nog een oproep aan Helmonders die iets hebben gezien: "Laat alsjeblieft iets weten en bel naar de politie."

Video: Omroep Brabant

De Heerlenaar is 1.74 meter lang en heeft donkerblond kort gemillimeterd haar. Hij draagt bijna altijd een pet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen