Overslaan en naar de inhoud gaan

Moeder verdachte boos: 'Ze pakten hem heel grof aan'

Geplaatst opdonderdag 13 juni 2019 - 7:53

De moeder van een 27-jarige inwoner van Gennep is woedend op de politie. Agenten gebruikten volgens haar te veel geweld bij de arrestatie van haar zoon.

De 27-jarige man werd volgens De Gelderlander afgelopen week door de politie van zijn bed gelicht in de woning van zijn moeder. De man wordt verdacht van zware mishandeling.

Aanhouding
Agenten trapten een deur in en gingen met getrokken pistolen en zaklampen op zoek naar de man. Omdat hij zich bij een aanhouding vorige week zwaar had verzet, was de aanhoudingseenheid van de politie aanwezig en hield men er rekening mee dat de situatie zou kunnen escaleren.

De moeder van de verdachte is zich rot geschrokken, vertelt ze in de krant. Bij de aanhouding van haar zoon zou buitensporig veel geweld zijn gebruikt. "Ze pakten hem heel grof aan en gingen op zijn hoofd zitten."

In de cel
De man is na zijn arrestatie overgebracht naar het cellencomplex in Venlo. De vrouw heeft een aanklacht tegen de politie ingediend.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen