Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Moeder verdachte boos: 'Ze pakten hem heel grof aan'

Geplaatst opdonderdag 13 juni 2019 - 7:53

De moeder van een 27-jarige inwoner van Gennep is woedend op de politie. Agenten gebruikten volgens haar te veel geweld bij de arrestatie van haar zoon.

De 27-jarige man werd volgens De Gelderlander afgelopen week door de politie van zijn bed gelicht in de woning van zijn moeder. De man wordt verdacht van zware mishandeling.

Aanhouding
Agenten trapten een deur in en gingen met getrokken pistolen en zaklampen op zoek naar de man. Omdat hij zich bij een aanhouding vorige week zwaar had verzet, was de aanhoudingseenheid van de politie aanwezig en hield men er rekening mee dat de situatie zou kunnen escaleren.

De moeder van de verdachte is zich rot geschrokken, vertelt ze in de krant. Bij de aanhouding van haar zoon zou buitensporig veel geweld zijn gebruikt. "Ze pakten hem heel grof aan en gingen op zijn hoofd zitten."

In de cel
De man is na zijn arrestatie overgebracht naar het cellencomplex in Venlo. De vrouw heeft een aanklacht tegen de politie ingediend.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen