Overslaan en naar de inhoud gaan

Moeder verdachte boos: 'Ze pakten hem heel grof aan'

Geplaatst opdonderdag 13 juni 2019 - 7:53

De moeder van een 27-jarige inwoner van Gennep is woedend op de politie. Agenten gebruikten volgens haar te veel geweld bij de arrestatie van haar zoon.

De 27-jarige man werd volgens De Gelderlander afgelopen week door de politie van zijn bed gelicht in de woning van zijn moeder. De man wordt verdacht van zware mishandeling.

Aanhouding
Agenten trapten een deur in en gingen met getrokken pistolen en zaklampen op zoek naar de man. Omdat hij zich bij een aanhouding vorige week zwaar had verzet, was de aanhoudingseenheid van de politie aanwezig en hield men er rekening mee dat de situatie zou kunnen escaleren.

De moeder van de verdachte is zich rot geschrokken, vertelt ze in de krant. Bij de aanhouding van haar zoon zou buitensporig veel geweld zijn gebruikt. "Ze pakten hem heel grof aan en gingen op zijn hoofd zitten."

In de cel
De man is na zijn arrestatie overgebracht naar het cellencomplex in Venlo. De vrouw heeft een aanklacht tegen de politie ingediend.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen