Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Moeder overleden model: 'Soms denk ik, even Do bellen'

Geplaatst opdinsdag 16 januari 2018 - 11:26

De familie van de bij een aanrijding op de A73 omgekomen Dominique Lousberg is verscheurd door verdriet.

"Soms denk ik: even Do bellen. En daarna denk ik: o nee, dat kan niet meer", zegt moeder Cindy in gesprek met de Telegraaf.

Lees ook: Herdenking slachtoffer spookrijdrama: 'Je wordt gemist'

Altijd foto's maken
Ook Sam, de zus van het overleden model, kan niet geloven dat haar jongere zusje er niet meer is: "Ik stuur haar nog steeds appjes." Soms werd Sam er wel eens gek van werd dat haar zus altijd foto's wilde maken. "Maar nu ben ik daar heel blij mee. Zo hebben we heel veel beeldmateriaal van haar."

Noodlottige aanrijding
Moeder en zus hadden intensief contact met Dominique, tot de noodlottige aanrijding op de A73 in Roermond. Dominique raakte daar in botsing met een Poolse spookrijder en kwam om het leven. De Pool overleed ook.

Te confronterend
De zus van Dominique wil graag weten wat er is gebeurd, schrijft de Telegraaf. "Mijn moeder heeft dat minder, voor haar is het te confronterend om ermee bezig te zijn. Natuurlijk neem ik de spookrijder iets kwalijk, want mijn zusje is dood."

Onderzoek
Volgens het Openbaar Ministerie is het juridisch onmogelijk om het bloed van een overleden spookrijder te testen. De nabestaanden van Dominique zullen dus nooit weten of de 26-jarige Pool had gedronken, of dat er een andere toedracht was.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats

Dit jaar viert Pinkpop haar vijftigjarig jubileum. En jij kunt daar zomaar bij zijn. Wij geven namelijk vijf keer twee weekendkaarten weg voor Pinkpop.

Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen