Overslaan en naar de inhoud gaan

'Moeder ik wil bij de revue' met Jon van Eerd gestopt

Geplaatst opzondag 9 augustus 2015 - 20:26

Voor de musical 'Moeder ik wil bij de revue', met in de hoofdrol Jon van Eerd uit Maastricht, is het doek gevallen.

In het Utrechtse Beatrixtheater is zondag de 320ste en laatste voorstelling gespeeld.

Jaren vijftig
Jon van Eerd sloot het theaterseizoen zelf af, net als tegenspeelster Simone Kleinsma. Ze lieten als John en Riet Hoogendoorn nog één keer de hoogtijdagen van de revue uit de jaren vijftig herleven. Het stuk was sinds september vorig jaar in Utrecht te zien en was gebaseerd op de gelijknamige televisieserie van Omroep Max, over een broer en zus die in de vijftiger jaren een revuegezelschap leidden.

De geboren Maastrichtenaar won voor zijn rol een Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Het stuk oogstte nog vier andere prijzen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Acteur Jon van Eerd niet in Mannenharten 2
Jon van Eerd genomineerd voor beste hoofdrol
Jon van Eerd in race voor Musical Award
Jon van Eerd wint Musical Award
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen