'Moeder ik wil bij de revue' met Jon van Eerd gestopt

Voor de musical 'Moeder ik wil bij de revue', met in de hoofdrol Jon van Eerd uit Maastricht, is het doek gevallen.

ANP
Een bijzonder (vies) cadeau voor Jon van Eerd

Voor alles is een eerste keer. Dat zou acteur Jon van Eerd gedacht kunnnen hebben toen hij zondagavond een Tena Lady toegeworpen kreeg.

ANP
Acteur Jon van Eerd niet in Mannenharten 2

Jon van Eerd zal niet te zien zijn in het tweede deel Mannenharten. In de eerste film speelde de Maastrichtenaar een volkszanger die verliefd wordt op zijn producer Barry Atsma.

Jon van Eerd genomineerd voor beste hoofdrol

Jon van Eerd is genomineerd voor de prijs van beste mannelijke hoofdrol in een grote musical. Van Eerd kreeg de nominatie voor zijn rol in Moeder, ik wil bij de revue.

Maurice Wijnen schrikt 's nachts wakker van recensies

Maurice Wijnen uit Heerlen schrikt bij iedere nieuwe grote musical midden in de nacht wakker. Uit angst voor de recensies.

Jon van Eerd zat na blessure tijdelijk in rolstoel

Jon van Eerd moet zijn rol in Moeder, Ik Wil Bij De Revue even afstaan aan collega Ger Otte vanwege een knieblessure.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!