Overslaan en naar de inhoud gaan

Moeder en zoon opgepakt die wiettaxi runnen

Geplaatst opdonderdag 21 september 2017 - 6:35

De politie heeft woensdag een 34-jarige Kerkradenaar en zijn moeder uit Landgraaf (56) opgepakt, omdat zij softdrugs verkochten en transporteerden in een zogenaamde wiettaxi.

Het duo werd op de Zeskant in Heerlen gearresteerd.

Hennep
Ze hadden meerdere zakjes hennep op zak en waren daarnaast in het bezit van een geldbedrag, al maakt de politie niet bekend om wat voor bedrag het gaat. De man zou als bezorger fungeren, terwijl zijn moeder als chauffeur van de wietwagen diende.

Folder
Het tweetal opereerde overigens niet bepaald in de schaduw. Via een folder, die ze op verschillende plaatsen in Heerlen, Landgraaf en Kerkrade in brievenbussen deponeerden, probeerden ze klanten te bereiken. Op die folder stond ook een telefoonnummer, waardoor het voor de politie niet al te moeilijk was om de twee op te sporen.

Telefoniste
Een derde verdachte, een 30-jarige vrouw uit Kerkrade, is inmiddels verhoord door de politie. Zij opereerde vanuit huis als telefoniste van de wiettaxi. Het nummer is inmiddels niet meer actief, zo laat de politie weten. Wel loopt er nog een onderzoek naar een grotere drugslijn, waar ook deze taxi deel van uitmaakte. Die lijn opereert onder de naam 'Budz Bunny'.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen