Overslaan en naar de inhoud gaan

Moeder en zoon opgepakt die wiettaxi runnen

Geplaatst opdonderdag 21 september 2017 - 6:35

De politie heeft woensdag een 34-jarige Kerkradenaar en zijn moeder uit Landgraaf (56) opgepakt, omdat zij softdrugs verkochten en transporteerden in een zogenaamde wiettaxi.

Het duo werd op de Zeskant in Heerlen gearresteerd.

Hennep
Ze hadden meerdere zakjes hennep op zak en waren daarnaast in het bezit van een geldbedrag, al maakt de politie niet bekend om wat voor bedrag het gaat. De man zou als bezorger fungeren, terwijl zijn moeder als chauffeur van de wietwagen diende.

Folder
Het tweetal opereerde overigens niet bepaald in de schaduw. Via een folder, die ze op verschillende plaatsen in Heerlen, Landgraaf en Kerkrade in brievenbussen deponeerden, probeerden ze klanten te bereiken. Op die folder stond ook een telefoonnummer, waardoor het voor de politie niet al te moeilijk was om de twee op te sporen.

Telefoniste
Een derde verdachte, een 30-jarige vrouw uit Kerkrade, is inmiddels verhoord door de politie. Zij opereerde vanuit huis als telefoniste van de wiettaxi. Het nummer is inmiddels niet meer actief, zo laat de politie weten. Wel loopt er nog een onderzoek naar een grotere drugslijn, waar ook deze taxi deel van uitmaakte. Die lijn opereert onder de naam 'Budz Bunny'.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen