Overslaan en naar de inhoud gaan

Moeder en zoon gered uit brandende woning Hoensbroek

Geplaatst opvrijdag 1 januari 2021 - 7:34

Vanaf het dak van een brandende bovenwoning in Hoensbroek heeft de politie vrijdagmorgen een vrouw en haar zoon gered.

De twee slachtoffers zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht, meldt de Veiligheidsregio Zuid-Limburg. De andere bewoners konden zichzelf in veiligheid brengen.

De brand woedde in een woning boven een winkel aan het Bergplein, en brak rond 6:00 uur door nog onbekende oorzaak uit. De brand was na ongeveer een uur onder controle.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen