Overslaan en naar de inhoud gaan

Moeder en kind gered uit brandende brommobiel

Geplaatst opvrijdag 20 december 2019 - 16:14

Een vrouw en haar dochter zijn vrijdagmiddag uit een brandende brommobiel gered door een voorbijganger.

Het autootje was op de Vliegveldweg in Beek door nog onbekende oorzaak in brand gevlogen.

Kleine vlammen
"Ik kwam net terug van het tanken, toen ik kleine vlammen onder de motorkap van de auto vandaan zag komen", vertelt Kevin Schoenmaeckers. Hij aarzelde geen moment en hielp de automobiliste en haar kind uit het brandende voertuig.

Crashtender
De vliegveldbrandweer was snel ter plekke om de kleine kunststof vierwieler te blussen met een crashtender. Dat is een brandweervoertuig dat is ontworpen om hele vliegtuigen te blussen. Desondanks bleef er van de brommobiel weinig over.

Brommobiel brand 20 dec 2019
Foto: Track 88

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen