Overslaan en naar de inhoud gaan

Moeder dreigt kind iets aan te doen, basisschool afgezet

Geplaatst opdinsdag 12 juni 2018 - 14:32

De politie heeft een basisschool in Heerlen tijdelijk afgegrendeld omdat een moeder dreigde haar kind iets aan te doen.

De vrouw was gewapend met een mes.

Volgens de politie verliet ze rond 13:30 uur haar huis in de wijk Zeswegen en dreigde ze richting basisschool De Wegwijzer aan de Mijnzetellaan te gaan. Haar kind zit op deze school. Na de melding rukten agenten uit naar de basisschool om te voorkomen dat de vrouw iets zou kunnen doen.

Huisartsenpost
"We hebben daar uit voorzorg politieauto's neergezet", laat een woordvoerder van de politie weten. "We zijn een zoektocht gestart, maar uiteindelijk liet de vrouw zich niet zien bij de school." Ze heeft zichzelf uiteindelijk gemeld bij de huisartsenpost in Hoensbroek. Daar is ze opgepakt.

"Ze had verder geen verwondingen en ze zal snel worden overgedragen aan de hulpverlenende instanties", aldus de politie.

Binnen blijven
Leerlingen moesten tijdens de dreiging tijdelijk in het klaslokaal blijven. Ouders zijn door de school ingelicht over het voorval.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen