Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Moeder dreigt kind iets aan te doen, basisschool afgezet

Geplaatst opdinsdag 12 juni 2018 - 14:32

De politie heeft een basisschool in Heerlen tijdelijk afgegrendeld omdat een moeder dreigde haar kind iets aan te doen.

De vrouw was gewapend met een mes.

Volgens de politie verliet ze rond 13:30 uur haar huis in de wijk Zeswegen en dreigde ze richting basisschool De Wegwijzer aan de Mijnzetellaan te gaan. Haar kind zit op deze school. Na de melding rukten agenten uit naar de basisschool om te voorkomen dat de vrouw iets zou kunnen doen.

Huisartsenpost
"We hebben daar uit voorzorg politieauto's neergezet", laat een woordvoerder van de politie weten. "We zijn een zoektocht gestart, maar uiteindelijk liet de vrouw zich niet zien bij de school." Ze heeft zichzelf uiteindelijk gemeld bij de huisartsenpost in Hoensbroek. Daar is ze opgepakt.

"Ze had verder geen verwondingen en ze zal snel worden overgedragen aan de hulpverlenende instanties", aldus de politie.

Binnen blijven
Leerlingen moesten tijdens de dreiging tijdelijk in het klaslokaal blijven. Ouders zijn door de school ingelicht over het voorval.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen