Overslaan en naar de inhoud gaan

Moeder belt twee minuten met Basiel, nog veel onduidelijk

Geplaatst opmaandag 11 januari 2016 - 15:34

De moeder van Basiel de Gouw heeft hem al aan de telefoon gehad, maar dat gesprek was zo kort dat nog steeds niet duidelijk is waarom Basiel vorige week is vertrokken.

Het telefoongesprek vond maandagochtend plaats, nadat Basiel door de Franse politie op het treinstation van Bordeaux werd gevonden. Twéé minuten, zolang sprak ze haar zoon.

Morgen thuis
De vader van Basiel is onderweg naar Bordeaux om zijn 14-jarige zoon op te halen. Naar verwachting is hij morgen weer thuis

School
Sinds vorige week maandag was de Maastrichtenaar vermist. Hij ging toen op de fiets naar school, maar kwam daar nooit aan.

Lees ook: Vermiste Basiel de Gouw gevonden in Bordeaux

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Basiel de Gouw weer thuis in Maastricht
Vermiste Basiel de Gouw gevonden in Bordeaux
Grote nachtelijke zoektocht naar vermiste scholier (14)
Is de vermiste Basiel de Gouw (14) in Noorbeek?
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen