Overslaan en naar de inhoud gaan

Moeder belt twee minuten met Basiel, nog veel onduidelijk

Geplaatst opmaandag 11 januari 2016 - 15:34

De moeder van Basiel de Gouw heeft hem al aan de telefoon gehad, maar dat gesprek was zo kort dat nog steeds niet duidelijk is waarom Basiel vorige week is vertrokken.

Het telefoongesprek vond maandagochtend plaats, nadat Basiel door de Franse politie op het treinstation van Bordeaux werd gevonden. Twéé minuten, zolang sprak ze haar zoon.

Morgen thuis
De vader van Basiel is onderweg naar Bordeaux om zijn 14-jarige zoon op te halen. Naar verwachting is hij morgen weer thuis

School
Sinds vorige week maandag was de Maastrichtenaar vermist. Hij ging toen op de fiets naar school, maar kwam daar nooit aan.

Lees ook: Vermiste Basiel de Gouw gevonden in Bordeaux

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Basiel de Gouw weer thuis in Maastricht
Vermiste Basiel de Gouw gevonden in Bordeaux
Grote nachtelijke zoektocht naar vermiste scholier (14)
Is de vermiste Basiel de Gouw (14) in Noorbeek?
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen