Overslaan en naar de inhoud gaan

Modeontwerper tovert tuin in Belfeld om tot kerststal

Geplaatst opwoensdag 28 november 2018 - 8:23

Vanuit Belfeld wil modeontwerper en stylist Raoul Martin de wereld veroveren.

In een kerstsetting rond zijn eigen huis presenteert de ontwerper de komende dagen nieuw werk.

Kerst-event
Wie bij zijn woonhuis achterom loopt, kan vanaf donderdag een groot kerst-event verwachten. Met een kerststal met levensgrote figuren en een versierde tuin met lampjes. Lokale gezelschappen zorgen voor de muzikale kerstomlijsting en Raoul Martin presenteert in huis zijn nieuwe modecollectie van shawls gemaakt in een bijzonder breipatroon.

Vrouwelijke karakters
Raoul Martin heeft een eigen stijl bedacht aan de hand van zes vrouwelijke karakters. Voor zijn nieuwste ontwerpen heeft hij zich laten inspireren door vormen uit de natuur en daar een breipatroon van laten ontwikkelen, waarvan nu de eerste shawls gepresenteerd worden.

Tassen en kunst
Naast zijn nieuwe collectie toont hij tassen van zichzelf en werk van andere ontwerpers uit de buurt. Samen met de Belfeldse bloemiste Susan Cuypers heeft hij de kerstshow vormgegeven. "De sfeermarkt is opgehouden te bestaan hier in het dorp. Bovendien liep de kwaliteit daarvan hard achteruit de laatste jaren. Daar willen we nu dit evenement voor terug laten komen. Met mooie producten van hoge kwaliteit", zegt Martin.

Wie een kijkje wil nemen in Belfeld is van donderdag tot en met zondag welkom op de Bolenbergweg 18 en bij bloemist Beej Suus aan het Koninginneplein.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen