Johnsons zijn aantijgingen over dood Ivana Smit zat

Alexander en Luna Johnson, de Amerikanen die betrokken zouden zijn bij de dood van fotomodel Ivana Smit, ondernemen juridische stappen om de beschuldigingen te stoppen.

Oom Ivana Smit: 'Uitkomst procedure extra stukje in puzzel'

De familie van Ivana Smit hoopt dat ze met de civielrechtelijke zaak tegen de Johnsons in de Verenigde Staten een extra stukje in de puzzel krijgt, waarmee ze verder kan gaan.

Uitspraak in zaak Ivana Smit uitgesteld wegens pelgrimstocht

De uitspraak in de zaak over de dood van het uit Sittard afkomstige model Ivana Smit wordt uitgesteld. Dit omdat de Maleisische rechter een pelgrimstocht naar Mekka gaat maken.

Kroongetuige dood Ivana Smit: 'Mogelijk spoor van worsteling'

Politie-inspecteur Faizal, die het onderzoek leidde naar de dood van Ivana Smit, heeft dinsdag erkend dat er mogelijk een spoor van worsteling op het lichaam van het Sittardse model is gevonden.

Patholoog bekeek lichaam Ivana Smit niet zelf

De patholoog die oordeelde dat het Sittardse model Ivana Smit afgelopen december in Maleisië was overleden na een val van grote hoogte, heeft het lichaam van de jonge vrouw niet zelf onderzocht.

Model uit Heerlense stal naar Victoria's Secret

Een model dat in Heerlen onder contract staat, loopt binnenkort in de lingerie van Victoria's Secret over de catwalk.

Veel verschillen tussen onderzoeken naar Ivana Smit

Er zijn grote verschillen tussen de bevindingen van de verschillende pathologen-anatomen die onderzoek hebben gedaan naar de oorzaak van de dood van Ivana Smit in Kuala Lumpur.

Ivana Smit: advocaat Amerikaans echtpaar rechtszaal uitgezet

De rechter in het onderzoek naar de dood van Ivana Smit heeft de advocaat van het Amerikaanse echtpaar Johnson de rechtszaal uitgezet.

Rechter bezoekt appartement fatale val Ivana Smit

In het onderzoek naar de dood van het Sittardse model Ivana Smit is door de rechter een bezoek gebracht aan het appartement in Kuala Lumpur waar zij eind vorig jaar van het balkon was gevallen.

Proces Ivana Smit begint, acht zittingsdagen voor de boeg

Acht maanden na de dood van het Sittardse model Ivana Smit komt er mogelijk meer duidelijkheid over de omstandigheden rond haar overlijden. Vanaf woensdag buigt een Maleisische rechter zich over de zaak.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!