Overslaan en naar de inhoud gaan

Modeketen WE sluit voorlopig deuren

Geplaatst opwoensdag 18 maart 2020 - 13:49

Modeketen WE met vestigingen in Venlo, Weert, Roermond, Sittard, Heerlen en Maastricht houdt de deuren van de winkels tot nader order dicht vanwege het coronavirus.

Dat wordt gedaan om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan.

Gevolgen
De keten heeft in totaal 189 vestigingen, waarvan er honderd in Nederland staan en zes in Limburg. Wat de precieze gevolgen zijn voor het personeel, kon een woordvoerder van de keten nog niet aangeven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen