Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Modediva walgt van relatie OG3NE-vader met jonge Limburgse

Geplaatst opdonderdag 18 oktober 2018 - 19:28

Modeontwerpster Olcay Gulsen heeft geen goed woord over voor de relatie tussen de vader van de zingende OG3NE-zusjes en de 20-jarige Janine Aarts uit Venray.

Vader Ricardo Vol (55) sloeg eerder dit jaar de 35 jaar jongere Limburgse aan de haak nadat zijn vrouw overleed. Hij en Janine kregen een stortvloed aan kritiek over zich heen. Modediva Gulsen draagt daar nu ook nog even haar steentje aan bij. In een interview met livestyle blog Rumag geeft ze de vader er flink van langs.

Lees ook: Vader OG3NE schrikt van reacties op jonge Limburgse vlam

Beetje smerig
Olcay vindt de relatie een beetje smerig. “Ik vind het gewoon jakkie. Als het mijn dochter was zou ik haar willen redden", zo haalt ze in het interview fel uit.

Zingende zusjes
Vader Ricardo en de Venrayse Janine leerden elkaar kennen met dank aan de zingende zusjes. Janine is namelijk groot fan van Lisa (24), Amy en Shelly (22). De moeder van OG3NE overleed vorig jaar aan de gevolgen van botkanker.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen