Overslaan en naar de inhoud gaan

Modderspoor leidt politie naar verdacht trio in Merkelbeek

Geplaatst opwoensdag 13 oktober 2021 - 15:08

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag drie personen aangehouden op een afgesloten bouwterrein in Merkelbeek.

Een van de drie is aangehouden met een grote hoeveelheid contant geld en een Rolex op zak. De politie verdenkt het trio van poging tot diefstal en van vernieling.

Modderspoor
Agenten zijn het drietal op het spoor gekomen door een modderspoor te volgen aan de Groeneweg. Het spoor eindigde bij de schuilplaats van de drie, waardoor het voor de politie makkelijk was om hen in te rekenen.

De politie onderzoekt de herkomst van het geld en het exclusieve horloge.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen