Overslaan en naar de inhoud gaan

Modderpoel na blaadjes ruimen voetbalvelden

Geplaatst opzaterdag 7 december 2019 - 7:00

De voetbalvelden van Roggel en Neer zijn veranderd in drassige modderpoelen, na een onhandige poging om de herfstblaadjes van het veld te krijgen.

De grasmatten van de twee clubs in Leudal bleken door de regen van de afgelopen dagen namelijk niet bestand tegen het zware materieel waarmee de hovenier de bladeren te lijf wilde gaan.

Trainingen afgelast
Waar normaal grassprieten een arena vormen voor twee elftallen en een bal, zijn nu diepe moddersporen te zien. Zowel RKSVN in Neer als SV Roggel hebben de trainingen vrijdag af moeten blazen vanwege de conditie van de velden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen