Politie zet zwaar geschut in: 350 man speuren provincie af

Tijdens een grootschalige criminaliteitscontrole hebben de politie en marechaussee honderden mensen ingezet. In totaal werken er 350 mensen aan de actie.

Grote grenscontrole: 33 bestuurders aangehouden

Bij een grote Duits-Nederlandse grenscontrole zijn woensdag 33 bestuurders aangehouden, onder andere voor witwassen en diefstal.

Twaalf aanhoudingen bij internationale politiecontrole

De Nederlandse, Belgische en Duitse agenten die woensdag een grootschalige controle deden bij de grensovergangen in de Euregio, hebben daarbij in totaal twaalf mensen aangehouden.

Boetes, arrestaties en groot mes bij controle-actie

De 200 Nederlandse, Duitse en Belgische agenten die woensdag een grote controle-actie hielden aan de grens, hebben meer dan 300 voertuigen en 500 mensen gecontroleerd.

Grote internationale controle op rondtrekkende criminelen

De politie houdt woensdag een grote internationale controle in het Euregionale grensgebied tegen mobiel banditisme.

Roermond pakt zakkenrollers aan met nieuwe techniek

Roermond gaat de strijd aan met zakkenrollers. Hiervoor wordt vanaf woensdag een nieuwe techniek ingezet.

Boeteregen en aanhoudingen bij meerdere politiecontroles

De politie heeft dinsdag en woensdag in het kader van een halfjaarlijkse controle een fiks aantal boetes geïnd, bekeuringen uitgedeeld en aanhoudingen verricht.

Twaalf personen opgepakt tijdens politieactie in Roermond

Tijdens een preventieve politieactie in Roermond zijn dit weekend twaalf personen gearresteerd. Ze worden verdacht van onder meer winkeldiefstal, zakkenrollerij en witwassen.

Roemeens stel verdacht van beroven oudjes

Leventika D. (23) en Florian R. (24) moeten van de rechter langer vast blijven zitten voor het beroven van bejaarde mensen in Helden, Meijel en Heibloem.

Zes mensen opgepakt bij grote politieactie Roermond

Bij de grote politieactie in Roermond van zaterdag zijn in totaal zes personen opgepakt.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!