Overslaan en naar de inhoud gaan

Mitchelton-Scott wint sprintkoers Hammer Series Limburg

Geplaatst opzaterdag 2 juni 2018 - 19:56

Mitchelton-Scott heeft in Sittard de sprintkoers van de Hammer Series Limburg gewonnen.

De Australische wielerploeg was superieur en behaalde 1.120,5 punten. De renners van Quick Step Floors vergaarden 715,1 punten en LottoNL-Jumbo werd derde met 581,4 punten. Team Sunweb moest het zonder Tom Dumoulin doen en eindigde als negende.

Punten
In de sprintkoers moesten de renners acht rondjes van 12,4 kilometer rijden op een vlak parcours rondom het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. Na elke ronde waren er in de sprint voor de tien snelste renners punten te verdienen en in drie rondes konden de renners dubbele punten behalen. De punten werden per team bij elkaar opgeteld.

Ploegachtervolging
Zondag wordt de Hammer Series Limburg met de ploegachtervolging afgesloten op hetzelfde parcours als waarop de sprintkoers werd verreden. Quick Step heeft zaterdag de leiding overgenomen van Bahrain-Merida en begint als eerste aan de drie rondes van 12,4 kilometer. Dertig seconden later volgt Bahrain-Merida.

De ploeg die als eerste met vier renners over de streep komt, wint de Hammer Series Limburg. Team Sky won vorig jaar de eerste editie in Sittard.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen