Overslaan en naar de inhoud gaan

Mitchel Paulissen stapt transfervrij over naar Cambuur

Geplaatst opdonderdag 30 mei 2019 - 11:41

Mitchel Paulissen gaat Roda JC na zes jaar verlaten. De zelfopgeleide middenvelder stapt over naar Cambuur Leeuwarden.

Dat maakt de Friese club donderdag bekend op Twitter.

Transfervrij
Paulissen had een aflopend contract in Kerkrade en kreeg al te horen dat die verbintenis niet verlengd zou worden. Daarop werd de 26-jarige middenvelder benaderd door Cambuur, dat hem voor twee seizoenen vastlegde.

Van Hanegem
Paulissen speelde sinds 2013 in het eerste elftal van Roda JC. Daarvoor kwam hij uit voor diverse jeugdelftallen van de Kerkradenaren. De middenvelder had een belangrijke rol in de promotie van de Limburgers naar de Eredivisie in 2015. Dat kwam hem op lovende woorden te staan van voetbalicoon Willem van Hanegem, die hem destijds een grote toekomst voorspelde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen