Overslaan en naar de inhoud gaan

Mitchel Paulissen stapt transfervrij over naar Cambuur

Geplaatst opdonderdag 30 mei 2019 - 11:41

Mitchel Paulissen gaat Roda JC na zes jaar verlaten. De zelfopgeleide middenvelder stapt over naar Cambuur Leeuwarden.

Dat maakt de Friese club donderdag bekend op Twitter.

Transfervrij
Paulissen had een aflopend contract in Kerkrade en kreeg al te horen dat die verbintenis niet verlengd zou worden. Daarop werd de 26-jarige middenvelder benaderd door Cambuur, dat hem voor twee seizoenen vastlegde.

Van Hanegem
Paulissen speelde sinds 2013 in het eerste elftal van Roda JC. Daarvoor kwam hij uit voor diverse jeugdelftallen van de Kerkradenaren. De middenvelder had een belangrijke rol in de promotie van de Limburgers naar de Eredivisie in 2015. Dat kwam hem op lovende woorden te staan van voetbalicoon Willem van Hanegem, die hem destijds een grote toekomst voorspelde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen