Overslaan en naar de inhoud gaan

Mitch Valize tweede in Adelante Challenge-tijdrit

Geplaatst opzaterdag 17 augustus 2019 - 22:06

Mitch Valize is in Beek in de tijdrit van de Adelante Challenge als tweede geëindigd.

De handbiker uit Heerlen moest in de categorie 'Mannen H5/0' Roel Bruijn uit Velp nipt voor laten gaan.

Seconde te kort
Valize legde de veertien kilometer af in een tijd van 19 minuten en 55 seconden en kwam een seconde te kort om, na zijn succes in Heerlen, Bruijn van de zege af te houden. Bruijn en Valize, de nummers 1 en 2 in de tijdrit, hadden ruim vier minuten voorsprong op Willem van der Wal, die de derde tijd liet noteren.

Vrouwen
Bij de vrouwen stak Yvette Röttger in de race tegen de klok met kop en schouders boven de andere deelnemers uit. Zij legde het parcours af in 24 minuten en negen seconden af. Melanie Helweg werd tweede met een achterstand van ruim drie minuten op Röttger.

Bergcriterium
Op de tweede dag van de Adelante Challenge komen de handbikers in Berg en Terblijt in actie in het bergcriterium. De handbikers starten gezamenlijk en rijden een wedstrijd over een uur en een slotronde van 3 km. De wedstrijd telt mee voor de Nationale Handbike Competitie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen