Overslaan en naar de inhoud gaan

Mitch Groot pakt brons op NK veldrijden

Geplaatst opzondag 10 januari 2016 - 12:21

Mitch Groot is derde geworden op het NK veldrijden. De 17-jarige renner uit Brunssum moest op het zandparcours in Hellendoorn Jens Dekker (eerste) en Marino Noordam (tweede) voor zich laten.

Groot reageerde ontevreden: "Ik had kampioen willen worden. En meestal laat ik Noordam achter me, maar vandaag zat het er niet in."

De wielrenner wijt zijn mindere rijden aan een val en materiaalpech. "Ik ging in de kuil over de kop en daarna zat mijn ketting vast. Daar heb ik zeker een halve minuut verspeeld." Groot richt nu zijn vizier op het WK veldrijden in het Belgische Zolder in het laatste weekend van januari.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Mitch Groot vierde bij junioren Koppenbergcross
Groot uit Brunssum wint Wereldbekermanche in Frankrijk
Mitch Groot negende in Hoogerheide
Mitch Groot is kansloos op WK na val
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen