Overslaan en naar de inhoud gaan

Misverstand: kind niet bij arm genomen bij school

Geplaatst opdonderdag 19 december 2019 - 10:11

De politie zegt donderdag dat er geen kind door een man bij de arm is genomen bij een basisschool in Kerkrade. "Er is sprake van een misverstand."

De politie zou na het voorval een oogje in het zeil hebben gehouden bij basisschool De Schakel.

Misverstand
De directie van de school maakte bij de politie melding van het vermeende incident. "We nemen zulke meldingen serieus", reageert een politiewoordvoerster. "Na onderzoek blijkt dat het een misverstand van de kinderen is. Ze zijn aangesproken door een voorbijganger. Er is geen kind bij de arm gepakt." Politiewoordvoerder Jack van Kleef bevestigde woensdag nog dat een onbekende man een kind heeft beetgepakt. Dat wordt een dag later ontkracht.

Lees ook: Kind bij arm gepakt op school: extra surveillances politie

De politie heeft wel extra gepatrouilleerd, maar achteraf bleek dat niet nodig te zijn.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen