Overslaan en naar de inhoud gaan

Mistral Janssen vecht zich naar brons op EK Sambo

Geplaatst opzaterdag 29 mei 2021 - 16:33

Mistral Janssen uit Geleen heeft zijn prestatie van twee jaar geleden geƫvenaard. Toen pakte hij brons op het EK Sambo in Spanje, nu op Cyprus.

De 27-jarige Janssen komt uit de judosport maar heeft zich de laatste jaren toegelegd op sambo.

Rus
Op het EK in Limassol kwam de Geleense fysiotherapeut uit in de klasse tot 88 kilogram. Hij won zijn eerste twee partijen maar stuitte in de halve finale op de latere winnaar Sergei Kiriukhin uit Rusland. Via de herkansing wist Janssen zich toch naar het brons te knokken.

Judo
Sambo heeft een aantal gelijkenissen met het judo. Al is er in de van oorsprong Russische vechtsport meer toegestaan zoals bijvoorbeeld beenklemmen en grijpen naar de benen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen