Overslaan en naar de inhoud gaan

Mister Pinkpop als artiest in Medammecour 2017

Geplaatst opdonderdag 30 juni 2016 - 11:52

In de tweede editie van de Medammecour on Tour treedt Pinkpop-baas Jan Smeets eens zelf op als artiest.

De kaartverkoop voor de theatershow in aanloop naar carnaval 2017 gaat op 1 juli van start.

Omarmd
Desondanks zijn volgens organisator en presentator Marc Hermans al honderden kaarten verkocht in de voorverkoop voor abonnementhouders van de verschillende theaters waar de carnavalsrevue neerstrijkt. "We hadden nooit kunnen hopen, dat na een pauze van elf jaar het Limburgse publiek de Medammecour weer zo omarmt", zegt Hermans.

Artiesten
Naast de heren van Ummer d’r Neaver (Hermans zelf en zanger Joost Meijs), doen zanger/pianist Mo Jones, gitarist Pieter Vermeulen, drummer Geert Roelofs, actrice Resi Coumans, showballet Exited, zangduo Jos Mennen & Marjos Metsemakers, cabaretier Raymond Clement, Dance2move, buutteredner Fer Kousen, kolderduo Upke Dupke, sopraan Amy Schillings en entertainer Ton Wolter mee aan Madammecour 2017.

Smeets
'Special guest' is
Mister Pinkpop Jan Smeets. Het is niet voor het eerst dat hij zelf optreedt. Een paar jaar geleden stond hij met Peter Koelewijn op het podium. Smeets is drager van de Gulden Humor en treedt daarmee in de voetsporen van Frans Pollux en Pierre Cnoops, die in de editie van 2016 hun opwachting in de Medammecour maakten. De regie is ook dit jaar in handen van Rudi Videc. Op 16 januari 2017 maakt L1 in Theater Heerlen een tv-registratie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Extra voorstelling Medammecour on Tour
Kamerlid Dion Graus 'mystery guest' bij Medammecour
Medammecour na 11 jaar weer op bühne
Huub Stapel met krukken bij eerste repetitie
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen