Overslaan en naar de inhoud gaan

Mister Pinkpop als artiest in Medammecour 2017

Geplaatst opdonderdag 30 juni 2016 - 11:52

In de tweede editie van de Medammecour on Tour treedt Pinkpop-baas Jan Smeets eens zelf op als artiest.

De kaartverkoop voor de theatershow in aanloop naar carnaval 2017 gaat op 1 juli van start.

Omarmd
Desondanks zijn volgens organisator en presentator Marc Hermans al honderden kaarten verkocht in de voorverkoop voor abonnementhouders van de verschillende theaters waar de carnavalsrevue neerstrijkt. "We hadden nooit kunnen hopen, dat na een pauze van elf jaar het Limburgse publiek de Medammecour weer zo omarmt", zegt Hermans.

Artiesten
Naast de heren van Ummer d’r Neaver (Hermans zelf en zanger Joost Meijs), doen zanger/pianist Mo Jones, gitarist Pieter Vermeulen, drummer Geert Roelofs, actrice Resi Coumans, showballet Exited, zangduo Jos Mennen & Marjos Metsemakers, cabaretier Raymond Clement, Dance2move, buutteredner Fer Kousen, kolderduo Upke Dupke, sopraan Amy Schillings en entertainer Ton Wolter mee aan Madammecour 2017.

Smeets
'Special guest' is
Mister Pinkpop Jan Smeets. Het is niet voor het eerst dat hij zelf optreedt. Een paar jaar geleden stond hij met Peter Koelewijn op het podium. Smeets is drager van de Gulden Humor en treedt daarmee in de voetsporen van Frans Pollux en Pierre Cnoops, die in de editie van 2016 hun opwachting in de Medammecour maakten. De regie is ook dit jaar in handen van Rudi Videc. Op 16 januari 2017 maakt L1 in Theater Heerlen een tv-registratie.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Extra voorstelling Medammecour on Tour
Kamerlid Dion Graus 'mystery guest' bij Medammecour
Medammecour na 11 jaar weer op bühne
Wordt Justin Bieber de grote verrassing op Pinkpop?
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen