Overslaan en naar de inhoud gaan

Mist zit Fortuna dwars: 'Weet jij nog waar de bal is?'

Geplaatst opwoensdag 22 januari 2020 - 10:24

De bekerwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord kreeg dinsdagavond geen ontknoping. Fortuna-coach Sjors Ultee kon begrijpen dat het duel gestaakt werd door scheidsrechter Kevin Blom.

En dat terwijl Fortuna uitstekend in de wedstrijd zat. "Ik vond ons goed spelen, maar het was ook gokken, want ik heb niet alles kunnen zien", zei Ultee.

Lees ook: Bekerduel Fortuna Sittard stilgelegd vanwege mist

Niet te doen
Het duel in de achtste finale van de KNVB Beker werd na 62 minuten definitief gestaakt, onder meer omdat grensrechters buitenspelsituaties niet meer goed konden beoordelen en het zicht alsmaar slechter werd. "Het was voor ons en het publiek niet meer te doen. Ik denk dat dit het beste besluit was", aldus arbiter Blom.

Video: L1

Jammer maar logisch
Ultee was het met Blom eens dat er geen andere beslissing mogelijk was. "De rechterhelft, waar onze keeper Alexei Koselev stond, daar zagen we helemaal niks meer. We keken elkaar aan met de vraag: weet jij nog waar de bal is? Dan dachten we dat 'ie rechts was, was 'ie toch weer links", zo schetst hij de omstandigheden. "Het is jammer maar logisch."

Lees ook: Restant bekerduel Fortuna Sittard volgende week ingehaald

28 januari
Duidelijk is dat de wedstrijd op dinsdag 28 januari hervat wordt. Voetbalbond KNVB maakt in de loop van de week het aanvangstijdstip en de andere uitspeelvoorwaarden bekend.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen