Overslaan en naar de inhoud gaan

Mist zit Fortuna dwars: 'Weet jij nog waar de bal is?'

Geplaatst opwoensdag 22 januari 2020 - 10:24

De bekerwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord kreeg dinsdagavond geen ontknoping. Fortuna-coach Sjors Ultee kon begrijpen dat het duel gestaakt werd door scheidsrechter Kevin Blom.

En dat terwijl Fortuna uitstekend in de wedstrijd zat. "Ik vond ons goed spelen, maar het was ook gokken, want ik heb niet alles kunnen zien", zei Ultee.

Lees ook: Bekerduel Fortuna Sittard stilgelegd vanwege mist

Niet te doen
Het duel in de achtste finale van de KNVB Beker werd na 62 minuten definitief gestaakt, onder meer omdat grensrechters buitenspelsituaties niet meer goed konden beoordelen en het zicht alsmaar slechter werd. "Het was voor ons en het publiek niet meer te doen. Ik denk dat dit het beste besluit was", aldus arbiter Blom.

Video: L1

Jammer maar logisch
Ultee was het met Blom eens dat er geen andere beslissing mogelijk was. "De rechterhelft, waar onze keeper Alexei Koselev stond, daar zagen we helemaal niks meer. We keken elkaar aan met de vraag: weet jij nog waar de bal is? Dan dachten we dat 'ie rechts was, was 'ie toch weer links", zo schetst hij de omstandigheden. "Het is jammer maar logisch."

Lees ook: Restant bekerduel Fortuna Sittard volgende week ingehaald

28 januari
Duidelijk is dat de wedstrijd op dinsdag 28 januari hervat wordt. Voetbalbond KNVB maakt in de loop van de week het aanvangstijdstip en de andere uitspeelvoorwaarden bekend.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen