Overslaan en naar de inhoud gaan

Mist in Sittard: bekerduel Fortuna gaat vooralsnog door

Geplaatst opdinsdag 21 januari 2020 - 18:28

De bekerwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord gaat vooralsnog gewoon door.

Dat heeft scheidsrechter Kevin Blom besloten tijdens een overleg over de dichte mist die over Sittard en Geleen hangt.

Nieuw besluit
De arbiter liet een meting uitvoeren om te kijken wat het zicht is. De mist kan op een later tijdstip alsnog roet in het eten gooien. Om 19.00 uur leek de mist op te klaren, maar iets na 19.30 uur trok het alweer dicht. Toch zag Blom zich na nieuwe metingen om 19.00 uur en 19.45 uur niet genoodzaakt het duel af te blazen.

4-2
Fortuna neemt het in de achtste finale van de KNVB-beker op tegen Feyenoord. In de competitie wonnen de Sittardenaren in oktober met 4-2 van de Rotterdammers.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen